top of page
IMG_4299.jpg

Mit navn er Emilie Rolighed. Jeg er født i 1987 og bor i København. Jeg har altid haft en stærk evne til at se lyset og potentialet i andre mennesker, og dette er kommet med en passion for at hjælpe mennesker med også selv at se dette og give endnu mere plads til at udfolde det.

Den spirituelle kontakt har altid været en stor del af mig. I mange år var det på et meget ubevidst (men meget naturligt) plan. Senere begyndte jeg at bruge og træne kontakten mere bevidst, hvilket virkelig satte skub i min spirituelle udvikling, mine evner og min kapacitet som kanal.

Jeg har en meget stærk forbindelse til naturen. Der finder jeg både min dybeste grounding, min råstyrke, min kreativitet og min fineste blidhed. Derude oplever jeg en intens spirituel kontakt, som jeg bruger meget i min hverdag.

Uddannelsesmæssigt har jeg en kandidatgrad i Kommunikation og en efteruddannelse i Narrativ Coaching & Vejledning. Derudover er jeg uddannet Clairvoyant Rådgiver hos Marzcia Techau, og har ligeledes hos Marzcia Techau taget kurser i Reiki 1, Reiki 2, Englehealing 1, Englehealing 2 og senest Indre Barn Healing, som har fokus på healing af følelser, chok og traumer fra barndommen samt de følelsesmæssige mønstre, disse evt. har ført med sig.

8_edited.jpg

Kontakt & book

Ønsker du at booke en tid/pakke, eller har du spørgsmål, så udfyld formularen herunder.

 

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt, og så finder vi en tid sammen, der passer os begge.

Tak for din henvendelse – du hører fra mig!

Aflysning

Ved aflysning mindre end 24 timer før sessionens start, eller ved manglende fremmøde, betales fuldt beløb for sessionen. Er sessionen en del af et forløb, "bruger" du en af de inkluderede sessioner. Du kan altid aflyse/ombooke uden omkostninger, hvis du kontakter mig mere end 24 timer før sessionens start.

Ændringer
Jeg forbeholder mig retten til at foretage ændringer i priser og beskrivelser uden forvarsel. Den pris/beskrivelse, der fremgår på tidspunktet for din booking, vil være den gældende for din booking.

Bestsellers

Har du svært ved at beslutte dig? Så lyt til mine andre klienter. Disse to pakker er dem, jeg oftest får bookinger på – og jeg forstår dem godt!

Abundance is not something we acquire. It is something we tune into.

bottom of page