top of page

Coaching - hvad kan det?

Kan du genkende noget her?

 • At være stresset og konstant at skulle "løbe" for at følge med

 • Pres fra egne og andres forventninger

 • Manglende motivation og overskud i hverdagen

 • At overtænke situationer, din adfærd, og hvad de andre tænker

 • Ikke at føle dig god nok, og at andre har meget mere styr på det

 • Pres over at skulle træffe de rigtige valg og hele tiden tænke på fremtiden

 • Følelsen af tomhed, også selvom du har mennesker omkring dig

 • At sidde fast i svære tanker/følelser eller dårlige vaner

 • Ikke at have "fundet" dig selv og dit egentlige potentiale

 • At have svært ved at håndtere specifikke situationer, følelser eller tanker

 • Følelsen af konstant at have en sort sky hængende over hovedet

 

Du er langt fra den eneste. Men det er tid til at gøre noget ved det nu! Det er ikke sådan, livet skal føles - du fortjener bedre. Den gode nyhed er, at du kan gøre noget ved det. Men det ændrer sig desværre ikke af sig selv.

 

Coaching hjælper dig i gang med den spændende proces, så du kan begynde at forme det liv, du ønsker, og få gjort noget ved alt det, der holder dig tilbage!

Bliv en stærkere version af dig selv

ALT FOR MANGE UNGE slås med stress, usikkerhed, overtænkning, pres fra omgivelserne, manglende tro på sig selv, ensomhed, manglende motivation osv. og ved ikke, hvordan de skal håndtere det, eller hvem de skal tale med det om.

MIN HELT STORE PASSION er at hjælpe og styrke dig til at leve det liv, du drømmer om. Hjælpe dig med at overkomme dine udfordringer og tage styring i dit eget liv. Være med til at sætte gang i en udvikling, der giver dig ny motivation og mod på livet!

COACHING FOR UNGE er for unge på ca. 15-30 år. At arbejde med dig selv og din personlige udvikling, er den største gave du kan give dig selv. Og starter du allerede som ung, vil du kunne drage nytte af det resten af livet.

Dine muligheder

Vælg den løsning der matcher netop dine behov. Alle sessioner og forløb kan køres online, hvis du ønsker det.

Er du nysgerrig på healing/clairvoyance? Jeg har rigtig god erfaring med at kombinere coaching med healing og clairvoyance. Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Hvordan foregår det?

 • Sessionerne foregår i hyggelige omgivelser i København og er for ca. 15-30 årige. (Er du dog udenfor denne aldersgruppe men stadig interesseret, så kontakt mig endelig alligevel. Så finder vi en løsning.)

 

 • Typisk sidder vi ved et bord sammen og arbejder med et visuelt worksheet, der fungerer som en slags "dynamisk mapping" af vores samtales udvikling. Du kan naturligvis også vælge at tage dine sessioner online - eller vi kan tage en walk&talk eller bruge omgivelserne på andre måder, hvis du ønsker det. Der er masser af muligheder!

 

 • Vi arbejder gennem aktiv dialog, refleksionsmetoder og forskellige visuelle teknikker, der giver dig mulighed for at tænke og reflektere på nye og anderledes måder.

 • Vi afprøver forskellige værktøjer og øvelser, både når vi er sammen, og - hvis du har lyst - også når du er hjemme i tiden mellem vores sessioner.

 • Vi arbejder aktivt sammen - hverken du eller jeg er passive på noget tidspunkt. Det er en fælles pingpong, hvor vi i fællesskab udforsker, går i dybden, udfordrer, eksperimenterer og vender tingene på hovedet for at nå frem til den bedste vej videre for dig.
   

 • Er du interesseret i healing/clairvoyance, har du også mulighed for at inkludere det i dit forløb. Du kan fx vælge, at første session i dit forløb skal være en clairvoyancesession. Eller at en/flere sessioner i dit forløb skal starte med en kort reiki healing.

Hvad er coaching?

Coaching er en samtaleform og -teknik, der hjælper dig med at skabe personlig udvikling og nå dit fulde potentiale.

 

Gennem forskellige spørgeteknikker og øvelser, skaber coachingen motivation, selvindsigt og handlekraft.

Du lærer selv at finde styrken og svarene inde i dig selv til at skabe forandring og nå dine mål.

18094024492198102.jpg

Samtalerne med Emilie har virkelig sat sit præg på mig, og jeg udnytter de værktøjer, som hun har givet mig, til at se tingene på en mere positiv måde. 


Emilie er en kæmpe inspirationskilde og udstråler enormt meget positiv energi og livsglæde - og det er virkelig noget der skinner igennem! Hun viser stor empati og medfølelse, og man føler sig tryg i hendes selskab. 
 

Jeg har haft stor glæde af Emilies yderst professionelle tilgang og hendes personlige kompetencer indenfor coaching. Emilie er super dygtig til sit fag, og man mærker virkelig, at hun brænder for det, hun laver. Kæmpe respekt herfra.

 

Går du og er i tvivl, om coaching er noget for dig, og vil du gerne arbejde med din egen selvudvikling? Så kan jeg varmt anbefale Emilie som coach!

— Jacob, 24

Kontakt & book
 1. Udfyld formularen her på siden

 2. Jeg kontakter jeg dig og aftaler dato/tidspunkt

 3. Du modtager bekræftelse på mail med samlet information

Vil du gerne høre mere, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig helt uforpligtende - enten via formularen eller på mail / tlf / sms.

KONTAKTINFO

Emilie Rolighed

emilierolighed@gmail.com

København, Danmark

DET MED SMÅT

Aflysning: Ved aflysning mindre end 24 timer før sessionens start, eller ved manglende fremmøde, betales fuldt beløb for sessionen, da det forhindrer mig i at tage andre klienter ind. Er sessionen en del af et forløb, "bruger" du en af de inkluderede sessioner. Du kan altid aflyse/ombooke uden omkostninger, hvis du kontakter mig mere end 24 timer før sessionens start.

Ændringer: Jeg forbeholder mig retten til at foretage ændringer i priser og beskrivelser her på siden uden forvarsel. Den pris/beskrivelse, der fremgår på tidspunktet for din booking, vil være den gældende for din booking.

Tak - jeg vender tilbage snarest

Anchor 1

Hvorfor søger andre unge coaching?

Når mine klienter møder op, er det ofte med  et af disse ønsker på hjertet:

 

 • Blive mere sikker på mig selv og hvile mere i, hvem jeg er

 • Lære at håndtere mine usikkerheder og begrænsninger

 • Være mere ligeglad med, hvad andre tænker om mig

 • Føle mig mere sikker i, hvad mine styrker er, og hvordan jegbruger dem bedst

 • Have mere handlekraft og stole mere på mine beslutninger

 • Finde ud af, hvordan jeg sætter mig de rigtige mål - og opnår dem

 • Have mere energi og overskud til venner, familie, studie og interesser

 • Blive bedre til at tackle specifikke situationer og udfordringer

 • Finde ud af, hvad der i virkeligheden er vigtigt for mig i livet, og hvordan jeg bør prioritere i mit liv

 • Lære at se mere positivt på livet og alle dets muligheder


Dette er bare nogle af de ønsker, jeg ser hos mine klienter. Måske går du rundt med nogle af de samme - eller måske nogle helt andre. Ligemeget hvad; hvis du kan mærke, at der er én eller anden forandring, du længes efter, så kontakt mig uforpligtende nu og lad os se på det.

IMG_3615_edited.jpg

HVEM ER JEG?

Jeg er en livsglad sjæl med stærke evner indenfor motivation og personlig udvikling.

 

Jeg har en stor passion for at hjælpe unge mennesker med at udvikle sig, stå stærkere i sig selv og skabe positiv forandring i eget liv.

Læs mere om mig herunder.

Jeg er født i 1987 og har en kandidatgrad i Digital Design & Kommunikation fra IT-Universitetet i København, en efteruddannelse i Narrativ Coaching fra Dispuk, og en masse erfaring med at arbejde med mennesker og relationer. Jeg har en stor passion for arbejdet med unge og personlig udvikling, og har bred erfaring med dette fra både Danmark og udlandet, eksempelvis:

 • Teamleder, mentor og coach på camps og kurser for unge i personlig udvikling

 • Konsulent og projektledelse på stort ungdomsprojekt for at styrke unge i Danmark

 • Leder på gruppesamtaleforløb for unge piger 

 • Underviser og mentor for gadebørn i Guatemala

 • Leder og mentor på højskoleophold i udlandet for unge

 • Ungdomsrådgiver og underviser i Uganda

 • Arbejde med trivsel, socialt miljø og teambuilding i gymnasieklasser

 • Facilitator og motivator på projekt for unge i Ghana

Jeg brænder for at gøre en forskel for unge mennesker. Alle har været unge engang og ved, hvor mange udfordringer man oplever i den alder. Mange tænker også tilbage og ville ønske, at de havde haft nogen at dele alle tankerne og følelserne fortroligt med, og som kunne støtte, guide og hjælpe dem finde den indre power, der skulle til for at klare udfordringerne.

Jeg er en person med god, varm energi og et smittende, positivt livssyn. Jeg møder mennesker i øjenhøjde med nysgerrighed og åbenhed. Jeg tror på, at alle har brug for sparring i deres liv engang imellem. Nogle gange er det bare nødvendigt at få nogle inputs udefra for at kunne bryde sine mønstre og skabe forandring. Forandring, som kan have stor betydning for dit liv, både på kort og lang sigt.

Jeg tror på, at alle har evnen til at påvirke sit eget liv i en positiv retning. Første skridt på vejen er, at man vælger at bruge tid og energi på, hvordan man har det indeni. At man begynder at kigge indad og prioriterer at arbejde med sig selv. Det kan godt være svært, især i begyndelsen – men det er her, jeg kan hjælpe dig. 

For mig er det
absolut vigtigste her i livet, at man har det godt indeni. Det er uden diskussion prioritet nr. 1. At man vågner op hver morgen med en god følelse i maven, og at man hviler i, hvem man selv er, og hvad man står for. At man lever det liv, man ønsker, og ikke føler sig fanget i livets store hamsterhjul. Det mest meningsfulde arbejde for mig er at hjælpe andre til at skabe en positiv udvikling for dem selv.

Online coaching for unge

ONLINE COACHING

ER DU LANGT FRA KØBENHAVN,

ELLER FORETRÆKKER DU ET ONLINE FORLØB,

ER DET INTET PROBLEM!

"Men kan jeg overhovedet få det samme ud af det, når det bare er gennem en skærm?" tænker du måske. Og jeg forstår godt din tanke. Men det kan du sagtens. Jeg har rigtig god erfaring med at køre online coachingforløb og får kun positiv respons fra mine online klienter.

 • Det eneste du skal bruge, er en computer (med kamera, højttaler og mikrofon) og en stabil internetforbindelse. Du kan sagtens bruge høretelefoner, hvis du vil.

 • Jeg sender dig en mail inden sessionen med informationer og direkte link til, hvor vi mødes. Du skal ikke oprette bruger el. lign.

 • Jeg har to kameraer kørende under sessionen - ét hvor du ser mig, og ét hvor du ser det worksheet, vi arbejder med på bordet. På den måde kan du hele tiden følge med i det, vi arbejder med på bordet, og vi kan samtidig begge to hele tiden se hinanden og holde øjenkontakt - det er vigtigt for vores relation og kontakt under sessionen.

 • Jeg vil anbefale dig at sidde et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret, så du får mest muligt ud af din coachingsession.

 • Efterfølgende sender jeg dig et billede af vores worksheet, så du har det derhjemme og kan arbejde videre med det og huske, hvad vi har arbejdet med.

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM: @coaching_for_unge

bottom of page