top of page

Reiki healing hjælper med at løsne op for blokeringer og spændinger – fysiske, følelsesmæssige eller mentale – og efterlader dig mere i balance og kontakt med dig selv.

Hvad kan du bruge healing til?

- Få mere ro, grounding og balance - Rense ud i affaldsstoffer og i gammel, negativ og låst energi - Få mere energi og overskud - Løsne op for følelsesmæssige temaer, mønstre og blokeringer - Heale op på fysiske gener/smerter og fremskynde den naturlige helingsproces - Skabe bedre kontakt til din krop og til din sjæl - Løsne op for mønstre i dit liv, der begrænser dig - Heale op på træthed, udkørthed, tankemylder og uro - Forstærke kontakten til dine positive kvaliteter/ressourcer - Forstærke en positiv udvikling i dit liv - ...og meget mere!

Hvordan føles healing?

Nogle mærker noget under healingen (fx prikken, summen, varme/kulde, farver, følelsen af energi i kroppen eller andet), og andre mærker ikke noget. Begge dele er helt fint – det ene er ikke mere rigtigt end det andet, og det har ingen betydning for healingens effekt.

Hvad sker der bagefter?

Mange føler sig dejligt afslappede og rolige efter en healing. Ved en healingssession sættes gang i en healingsproces, der godt kan fortsætte med at arbejde i noget tid sessionen. Du vil muligvis kunne mærke dette enten fysisk, følelsesmæssigt eller energimæssigt. Jeg anbefaler dig at give plads til dette, mærke efter dine behov og drikke godt med vand både før og efter healingen.

Sådan arbejder jeg

Jeg forbereder mig altid grundigt, så jeg kan være den bedst mulige kanal for healingsenergien. Vi starter med en kort samtale omkring, hvad du ønsker healing til. Det kan også være, at du ikke ved det specifikt, og det er helt okay.

Herefter lægger du dig på briksen, og jeg åbner op for healingen. Som healer er jeg kanal for healingsenergien, som strømmer igennem mig til dig. Healingen kan foregå med/uden håndspålæggelse, alt efter dit ønske. Vi slutter af med begge at dele, hvad vi har oplevet undervejs i healingen. Der kan komme clairvoyante budskaber undervejs.

 

Har du ikke mulighed for at komme til København, eller foretrækker du at blive hjemme, kan du vælge at modtage healingen som fjernhealing. Her ligger du dig blot til rette på sengen/sofaen derhjemme, mens jeg sender healingen afsted til dig, og vores samtale før og efter foregår over telefon. Fjernhealing har fuldstændig samme effekt som healing ved fysisk fremmøde.

Jeg har kurser i Reiki 1, Reiki 2, Indre Barn Healing (healing af følelser / chok / traumer i barndommen), Englehealing 1 og Englehealing 2. Engleenergierne er kraftige healingsenergier, der virkelig giver noget ekstra power i healingerne.

Healing

66_edited.png
66_edited.png

Dine muligheder

A single act of kindness can cause ripples of healing

Hvad kan jeg bruge healing til?

- Få mere ro, grounding og balance - Rense ud i affaldsstoffer og i gammel, negativ og låst energi - Få mere energi og overskud - Løsne op for følelsesmæssige temaer, mønstre og blokeringer - Heale op på fysiske gener/smerter og fremskynde den naturlige helingsproces - Skabe bedre kontakt til din krop og til din sjæl - Løsne op for mønstre i dit liv, der begrænser dig - Heale op på træthed, udkørthed, tankemylder og uro - Forstærke kontakten til dine positive kvaliteter/ressourcer - Forstærke en positiv udvikling i dit liv - ...og meget mere!

Hvordan mærkes healingen?

Det er meget individuelt, hvordan det føles at modtage healing. Nogle mærker fx prikken, summen, varme/kulde, farver, en følelse af energi i kroppen eller emotionelle følelser. Andre mærker ikke noget. Begge dele er helt fint. Det ene er ikke mere rigtigt end det andet, og det har ingen betydning for healingens effekt.

Hvad er fjernhealing?

Healingsenergien er ikke begrænset af fysisk distance. Du kan derfor sagtens modtage healing, selvom vi ikke er i rum sammen. Jeg skaber en energimæssig forbindelse mellem os, og du modtager nøjagtig den samme healing, som hvis du var her fysisk. Vi tales ved (i telefon) før og efter healingen ligesom ved en "almindelig" healing.

Klient

Healingen satte virkelig gang i en masse ting, og jeg er så glad for at få Emilies hjælp til at slippe blokeringer. Emilie er et fantastisk menneske, og hun møder én med den blideste og dejligste energi. Emilie er rigtig god til at videregive de budskaber, hun kanaliserer, med stor omsorg og varme. 

8_edited.jpg

Kontakt & book

Ønsker du at booke en tid/pakke, eller har du spørgsmål, så udfyld formularen herunder.

 

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt, og så finder vi en tid sammen, der passer os begge.

Tak for din henvendelse – du hører fra mig!

Aflysning

OBS: Ved aflysning mindre end 24 timer før sessionens start, eller ved manglende fremmøde, betales fuldt beløb for sessionen, da det forhindrer mig i at tage andre klienter ind. Er sessionen en del af et forløb, "bruger" du en af de inkluderede sessioner. Du kan altid aflyse/ombooke uden omkostninger, hvis du kontakter mig mere end 24 timer før sessionens start.

Ændringer
Jeg forbeholder mig retten til at foretage ændringer i priser og beskrivelser her på siden uden forvarsel. Den pris/beskrivelse, der fremgår på tidspunktet for din booking, vil være den gældende for din booking.

Er du ny i det spirituelle?

Har du ikke prøvet clairvoyance eller healing før, vil jeg først og fremmest byde dig varmt velkommen og ønske dig tillykke med, at du er her nu – det er en gave til dig selv.

Medmindre du ved præcis, hvad du leder efter, vil jeg anbefale dig at starte med en clairvoyance og derefter prøve en healing. Pakken herunder er den perfekte opstartspakke til dig, som er ny.

No act of kindness, no matter how small, is ever wasted

bottom of page