top of page

Sådan arbejder jeg

Som clairvoyant stiller jeg mig til rådighed som kanal for den åndelige verden og dit eget team af åndelige guider. Det er dem, der under clairvoyancen kommer igennem med budskaber og vejledning, som jeg videregiver til dig.

 

Jeg forbereder mig altid grundigt, så jeg kan være den bedst mulige kanal, og jeg er altid kun kanal for det, der styrker dit eget højeste bedste der, hvor du er i dit liv lige nu. Der kommer aldrig noget igennem, som du ikke er klar til at høre.

 

Jeg har en stærk evne til at mærke et menneskes sjæl meget tydeligt i den reneste form og mærke lyset, kvaliteterne og potentialerne i hver enkelt sjæl.

I mine clairvoyancer er der ofte fokus på at styrke din egen kontakt til din sjæl og dine potentialer og få ryddet op i det, der begrænser dig, så du bedre kan være den, du inderst inde er (i bedste, reneste og mest livsbekræftende form), og leve det liv du ønsker.

Under hele clairvoyancen omslutter jeg dig med et healingsfelt, og du vil derfor naturligt modtage healing undervejs. Du modtager clairvoyancen på lydfil efter sessionen, hvis du ønsker det. Af etiske årsager stiller jeg ikke ind på andre personer end dig under clairvoyancen, og jeg har selvfølgelig tavshedspligt. Jeg laver som udgangspunkt ikke clairvoyancer på personer under 18 år.

Clairvoyance

Clairvoyance er en blid og kærlig – men meget effektfuld – vej til personlig indsigt, udvikling og vejledning. Som clairvoyant videreformidler jeg budskaber og vejledning til dig fra dine åndelige guider.

 

Du kan blandt andet få vejledning til:

  • De udfordringer du oplever i dit liv lige nu

  • Hvad der begrænser dig (både i nutid og fra fortid)

  • Hvor dine potentialer og muligheder ligger

  • Hvad du kan gøre for at slippe dine blokeringer

  • Hvordan du kommer bedst videre fra din position lige nu og kommer "tilbage på sporet"

  • Hvilke dele af dig selv, det er tid til at du giver mere plads

  • Hvordan du skaber bedre kontakt til dig selv og din sjæl, så du kan leve i bedre harmoni med din sjæl og dit livsformål

  • ...og meget andet.

En clairvoyance kan være enormt livsbekræftende, forløsende, indsigtsgivende og healende. Det kan være lige præcis dét, du har brug for, for at komme bedst muligt videre i dit liv lige nu.

66_edited.png
66_edited.png

Dine muligheder

Klient

Det var en rigtig positiv og dejlig oplevelse at modtage clairvoyance fra Emilie. Hun er utrolig dygtig og meget omsorgsfuld og tydelig i sin formidling af budskaber.

Er du ny i det spirituelle?

Har du ikke prøvet clairvoyance eller healing før, vil jeg først og fremmest byde dig varmt velkommen og ønske dig tillykke med, at du er her nu – det er en gave til dig selv.

Medmindre du ved præcis, hvad du leder efter, vil jeg anbefale dig at starte med en clairvoyance og derefter prøve en healing. Pakken herunder er den perfekte opstartspakke til dig, som er ny.

8_edited.jpg

Kontakt & book

Ønsker du at booke en tid/pakke, eller har du spørgsmål, så udfyld formularen herunder.

 

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt, og så finder vi en tid sammen, der passer os begge.

Tak for din henvendelse – du hører fra mig!

Aflysning

OBS: Ved aflysning mindre end 24 timer før sessionens start, eller ved manglende fremmøde, betales fuldt beløb for sessionen. Er sessionen en del af et forløb, "bruger" du en af de inkluderede sessioner. Du kan altid aflyse/ombooke uden omkostninger, hvis du kontakter mig mere end 24 timer før sessionens start.

Ændringer
Jeg forbeholder mig retten til at foretage ændringer i priser og beskrivelser her på siden uden forvarsel. Den pris/beskrivelse, der fremgår på tidspunktet for din booking, vil være den gældende for din booking.

Abundance is not something we acquire. It is something we tune into.

bottom of page